Marketing & Communication Specialist

Basic Theory Leg onze wondere wereld van fermentatie vast en zet onze start-up op de kaart!

Tijdens je stage ben je medeverantwoordelijk voor de online en offline communicatie naar onze (potentiële) klanten via de website, social media, flyers, productlabels en nieuwsbrieven. En voer je een onderzoek uit naar de Nederlandse markt voor gefermenteerde groenten en dranken en geef je advies ten aanzien van onze communicatiestrategie om een grotere naamsbekendheid te creëren. In dit advies betrek je ook onze zakelijke communicatie, onze huisstijl en labels en onze online communicatie. Eventueel mag je dit direct doorvoeren om het effect te ervaren! Wij geloven dat de magie van fermentatie niet alleen smaakvolle voeding en dranken creëert, maar de wereld ook duurzamer en gezonder maakt. We willen mensen inspireren om heerlijke gerechten te maken met onze producten en overgebleven groentes nooit meer weg te gooien, maar te fermenteren. Door bij ons stage te lopen ondersteun je onze missie: het maken van heerlijk en gezond eten en gefermenteerde voeding terugbrengen op de kaart!

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, open mindset, flexibele houding, assertief, oog voor details, zelfstandig, oplossingsgericht en creatief.

Wat biedt het bedrijf?

Doordat we met een klein team werken krijg je veel vrijheid voor de invulling van je stage en om extra projecten op te pakken. We zullen je begeleiding bieden en klaar staan om vragen te beantwoorden. Daarnaast word je onderdeel van een gezellig team wat hard werkt, maar waar humor ook zeer belangrijk is. En je kunt dagelijks knuffelen met de kantoorhond! Bij een ‘match made in heaven’ wordt er gekeken of er een vacature kan worden geopend. We zien graag een hecht team wat goed samen werkt!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder