Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Aan de Dijck Leerplek voor al je horeca skills!

Aan de Dijck is een vernieuwend en jong bedrijf dat in maart 2018 is gestart. Wij serveren lunch en diner op woensdag t/m zondag en daarnaast vieren gasten bij ons feesten, bruiloften en partijen! Ook organiseren wij regelmatig zelf evenementen en feesten voor jong en oud. Dus er valt altijd iets te beleven. In de zomer hebben wij naast ons restaurant, een ruim terras aan het water waar menig fietser en borrelaar neer ploft voor een drankje of een lunch. Volg ons eens op Instagram en je ziet al het leuks dat wij doen! Wij hebben een jong team en zoeken enthousiaste, gezellige en vooral liergierige studenten met heel veel nieuwe en creatieve ideeën! Bij ons heb je veel te leren, omdat geen dag hetzelfde is!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het fijn als je veel wil leren, initiatief toont, oog voor detail hebt en hard wil werken. Een echte horecatijger dus! En alles wat je nog niet weet.. dat leren wij je uiteraard graag!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder