Gespecialiseerd kok

The Bourbon Room Creatieve alleskunner

In ons mooie en gezellige restaurant in Bergen serveren wij een 4 of 5 gangen verrassingsmenu, richting sterren niveau. Elke twee weken veranderen wij van menu. Hier gaan wij samen over sparren om zo leuke, mooie en nieuwe gerechten te bedenken. De dag beginnen we met een lekker kopje koffie, waarna wij aan de mis en place voor het diner beginnen. Het diner begint om 18:00. Tijdens het diner maken wij de gerechten en zorgen dat de gerechten er prachtig uitzien. Wij bereiden alles vers, niks uit een pakje. Je leert hier creatief te zijn, nieuwe gerechten en mooie combinaties te bedenken. Van bon bons bij de koffie tot een zelf getrokken jus de veau.

Naar wie zijn wij op zoek?

Creativiteit is belangrijk, maar mocht je hier niet over beschikken, is dat iets wat je hier kan leren. Gezelligheid vinden wij ook erg belangrijk. Oog voor detail ook, zorgen dat de borden er prachtig uitzien.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een gezellig en hecht team en doen buiten werk ook vaak wat samen. Je hebt hier kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder