Aards Eetbar & Wijnwinkel Wil jij meer leren van alles over bier en wijn. Cafe mout en Eetbar Aards zijn dan de plek voor jou!
Aards is woensdag t/m zondag van 10:00u tot 00:00u geopend zodat lunch, borrel en diner geleidelijk in elkaar over lopen. Hier kan worden genoten van wereldse wijnen, lokale bieren en dagverse producten die worden gebruikt voor verrassende kleine gerechten. Een heerlijk gezellige dorpse gelegenheid, waar men ‘s-ochtends een lekker kopje koffie kan drinken, ‘s-middags al stevig aan de borrel kan en uiteraard ’s-avonds lekker een hapje kan komen eten. Mooie gerechten, in een wat kleiner formaat zodat men onder het genot van een passend glas, de hele kaart lekker kan uitproberen. Als zelfstandig werkend gastheer/vrouw zorg je ervoor dat onze gasten een warm welkom krijgen en een uitstekende service ervaren. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van gasten, het aanbevelen van gerechten en wijnen, en het zorgen voor een perfecte sfeer in zowel Aards Eetbar & Wijnwinkel als Café Mout. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat elke gast zich thuis voelt en graag terugkomt.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een gastvrije en enthousiaste professional met passie voor horeca. En iemand die houd van lekker eten en drinken. Je hebt een passie voor gastvrijheid en een scherp oog voor detail. Je bent communicatief sterk, kunt goed multitasken en voelt je thuis in een dynamische omgeving.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een inspirerende en dynamische werkomgeving in een uniek horecaconcept, waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en je talenten te benutten. Je werkt in een team van gepassioneerde professionals die streven naar het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze gasten. Daarnaast bieden wij: Opleidings- en doorgroeimogelijkheden: Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Flexibele werktijden: Een goede balans tussen werk en privé. Gezellige werksfeer: Werken in een informele en collegiale omgeving. Creatieve vrijheid: Ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te brengen.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring