Albron / Philips / 8650
Ben jij een enthousiaste MBO-student die het avontuur in de wereld van bedrijfsrestaurants, horeca, evenementen of zorglocaties wil opstarten? Albron biedt een dynamische stage-ervaring waarin je je vaardigheden kunt toepassen en groeien in verschillende omgevingen. Albron: Voorbij restaurants, naar unieke werkomgevingen Bij Albron draait het niet alleen om restaurants; we maken gastvrijheid in diverse omgevingen, van bedrijfslocaties en evenementen tot zorginstellingen. Zo geven we onvergetelijke ervaringen aan onze gasten bij bijvoorbeeld ASML, Albert Heijn, De Keukenhof, Anne&Max en Center Parcs.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wanneer is een stage bij Albron voor jou? Je volgt een mbo-opleiding niveau 1 t/m 4. Je hebt een passie voor de horeca of wil die ontdekken. Je bent enthousiast, ambitieus, leergierig en gemotiveerd.
Wat biedt het bedrijf?
Onze menukaart voor jou Een toffe stage met hands-on ervaring in bedrijfshoreca, horeca, events of zorg, afhankelijk van jouw voorkeur en opleiding Stagevergoeding van €600 bij een werkweek van 38 uur. Erkenning van onze stages door S-BB en stagemarkt.nl, wat zorgt voor een goede begeleiding van ervaren leermeesters. Kansen voor groei en ontwikkeling binnen onze organisatie met 800 restaurants in Nederland en België.
Wat ga je leren?
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
- Onderzoekt de markt en doet voorstellen voor commercieel beleid
- B1-K2-W1 Verzamelt klant-, product- en marktinformatie
- B1-K2-W2 Doet voorstellen voor verkoopbeleid, marketingbeleid en/of marktbewerking
- Verzorgen aangeleverd en af te leveren product
- B1-K3-W1 Draagt zorg voor ontvangst en bewaren van producten
- B1-K3-W2 Draagt zorg voor het verzendklaar maken van producten
- B1-K3-W3 Bewaakt planning
- B1-K3-W4 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K4-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K4-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K4-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K4-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat