Kok

Ron Gastrobar bij de C Kok | Vind jij dat uiteten gaan ook een feestje moet zijn? Reageer dan direct!

Omringd door de prachtige Bloemendaalse natuur vind je Ron Gastrobar bij de C. Verscholen tussen de duinen geniet je op deze unieke locatie van al het lekkers van het land én van de zee. Gastvrijheid en gezelligheid staan bij Ron Gastrobar bij de C centraal. Het is een plek waar je kan genieten van heerlijke gerechten in de ongedwongen en toegankelijke sfeer die je van Ron Gastrobar gewend bent. Want ook in Bloemendaal geldt: uit eten gaan moet een feestje zijn! Ron Gastrobar bij de C wil voor iedereen toegankelijk zijn door haar betaalbare gerechten en informele sfeer. Van kraakverse vissen tot frisse groentegerechten en botermalse stukken vlees: Ron Gastrobar bij de C biedt een menu van makkelijk deelbare gerechten en heerlijke specials. Openingstijden Di: Diner Wo-zo: Lunch en Diner

Naar wie zijn wij op zoek?

Als bol leerling niveau 2, vinden we het belangrijk dat je nieuwsgierig en leergierig bent. Onder begeleiding van de chef de parti help je mee met het voorbereiden en meegeven van de gerechten.

Wat biedt het bedrijf?

Naast dat je op een prachtige locatie, in een gloednieuwe en bloedmooie keuken terecht komt. Maken we je warm voor ons mooie beroep. Zo kun je door de overzichtelijke keuken inzicht krijgen in alle parti's en sta je op de parti die jou het meest aanspreekt en waarvan jij het meest wil leren. Door de capaciteit van het bedrijf leer je goed plannen en organiseren om zo een goede basis te leggen voor je toekomst.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder