Leidinggevende bediening

De Koetsier Assistent (leerling) Maître gezocht

We zijn bij restaurant de Koetsier een klein en gezellig bedrijf, dat streeft naar een complete gastronomische ervaring voor onze gasten. Daar hoort natuurlijk super goed eten bij, mooie wijnen, een uitgebreide kaaskast (geen wagen, maar wel dat idee) hoogwaardige service en een verzorgd interieur. Samen zorgen we voor het samenstellen en op voorraad houden van onze kazen, het snijden met gasten is iets dat we je graag leren en laten doen. Ook betrekken we onze leerlingen graag bij het samenstellen van het wijnarrangement bij ons verrassingsmenu, dat elke 3 weken wisselt! We zetten een mooie kop koffie voor onze gasten met huisgemaakte friandises en een tafelbereiding zo nu en dan gaan we ook zeker niet uit de weg. Kortom, een mooi leerbedrijf met volop kansen voor gepassioneerde vakmensen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een vrolijk en goedlachs lid voor ons Jonge team van gedreven vakmensen. We werken met mooie ingrediƫnten, prachtige wijnen, gezellige leveranciers en we ontvangen onze gasten met een lach, doch kundig en beleefd. Ons restaurant is niet stijf of formeel, maar we werken wel graag volgends de regels van goed gastheerschap. We zoeken iemand die zich graag verdiept in ons mooie vak met alle aspecten, daar hoort helaas soms wat schoonmaakwerk bij, maar zeker ook het bezoeken van proeverijen, leveranciers, kaasmakers etc. We proeven veel en sparren vaak over nieuwe gerechten, nieuwe wijnen of bijzondere kazen, iets dat we graag met onze leerlingen delen.

Wat biedt het bedrijf?

In ons jonge team is ruimte voor groei, ontwikkeling en altijd voor humor! Je werk is je werk, maar het moet ook gezellig zijn om daar naartoe te gaan. Je bent natuurlijk bij ons om te leren, en met jou juiste input kan dat hier zeker! We nemen je graag mee in alle processen en begeleiden je met smaken en tastings. Dit alles om het onze gasten naar de zin te maken en het hoogst haalbare te bieden op culinair vlak.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder