Karels Restaurant Hotel Passie voor de gastronomie? Humor? Wil je leren? Bel!
Geen werkdag bij Karels is hetzelfde: in positieve zin! Samen drinken we een bakje koffie en bespreken we de dag. vanaf 10:00 is de zaak geopend, vanaf 12:00 de lunch. Om 16:00 volgt de eerste voor het diner en om 18:00 is degene die lunch heeft gedraaid klaar. We serveren een vast chefs menu, die iedere 2 weken wisselt. 4 tot en met 7 gangen met eventueel passende wijnen of een 0% arrangement. Door het regelmatig wisselen van de menukaart, blijven wij altijd aan het leren! Wijn spijs is erg belangrijk. Maar ook correctheid naar gasten toe en de klassieke regels die gelden binnen de gastronomie.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student dient verzorgd te zijn en vriendelijk, een beetje humor vinden wij altijd fijn!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden de student een steady basis, waar ruimte is voor vele wensen. Geef dit op tijd aan en wij regelen het!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op