Gastheer / -vrouw

Karels Restaurant Hotel Passie voor de gastronomie? Humor? Wil je leren? Bel!

Geen werkdag bij Karels is hetzelfde: in positieve zin! We serveren een vast menu, die iedere 2 maanden wisselt. 4 tot en met 6 gangen met eventueel passende wijnen of een 0% arrangement waar veel aandacht in gestoken wordt. Naast ons reguliere menu serveren we ook een plantaardig menu en hebben we diverse arrangementen die te combineren zijn met een verblijf in een van onze 7 hotelkamers. In de zomer hebben wij een mooi groen terras. Door het regelmatig wisselen van de menukaart, is er altijd wat te leren! Wijn spijs is erg belangrijk, maar ook correctheid naar gasten toe en de klassieke regels die gelden binnen de gastronomie. Oog voor detail is echt een must!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student dient verzorgd te zijn en vriendelijk, een beetje humor vinden wij altijd fijn! Interesse in elkaar en in het vak, een fijne samenwerking op een gelijkwaardige manier vinden wij belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de student een goede basis met oog voor detail binnen een klein bedrijf/team.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder