• locatie
    Breda
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-9-2021 t/m 31-8-2022
  • gewijzigd
    23 juni 2021
  • beschikbaar
    2

Wil je mee werken aan de opbouw van een nieuw bedrijf, lunch, borrel en diner (Frans georienteerd)


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • Plant zijn werkzaamheden
  • Maakt mise en place
  • Past recepten aan
  • Bereidt gerechten en componenten
  • Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • Bestelt benodigde producten
  • Ontvangt en controleert geleverde producten
  • Slaat geleverde producten op
  • Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Naar wie zijn wij op zoek?

Creatief teamverband kunnen werken leergierig sociaal Gemotiveerd

Wat biedt het bedrijf?

Gezellig nieuw bedrijf (open eind juni 2021), leuke collega's, culinair, onder begeleiding goede culinair onderlegde chef kok, vrijheden, werken bij ervaren ondernemers.

Opleiding Kok

Crebonummer: 25180
Leerweg: bbl

zoek school
lees verder