Medewerker ICT support

Zie ons profiel op deze site én tevens onze eigen website https://www.werkenbijdeictruyters.nl/vacature-stagiair *vermeld het woord "automatiseringsfreak" in je CV

Naar wie zijn wij op zoek?

Let op: enkel sollicitaties voorzien van een CV en tevens goed onderbouwde motivatiebrief voor de stageplaats, worden in behandeling genomen. Wij vragen van je: - lef, een gezonde dosis zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen; - dat je opkomt voor jezelf en vragen durft te stellen als je iets niet (meer) weet; - dat je een Teamplayer bent, met nodige basis kennis van Microsoft producten; - wellicht reeds enige kennis en vaardigheden op gebied van Azure, Intune, AWS etc; - dat jij blij wordt van netwerkomgevingen/routers/switches/firewall en bijbehorende protocollen; - enige kennis van hardware (server, laptop, desktop en randapparatuur); - goede sociale en communicatieve vaardigheden; - discipline en verantwoordelijkheidsbesef. alle andere trucjes, ga jij bij ons leren (op niveau ;-)

Wat biedt het bedrijf?

Stage lopen bij De ICT Ruyters? Een stage bij ons betekent een zeer uitdagende stage in een informele, serieuze maar prettige werksfeer. Waarbij jij, onder begeleiding, volop ruimte zult krijgen om je opgedane kennis in de praktijk te brengen en je talenten verder kunt ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling en professionele groei staan bij ons zeer hoog in het vaandel en gaan wij je op niveau bij brengen. Solliciteer direct als jij echt wilt groeien, ervaren en beleven.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt meldingen af
  • B1-K2-W1 Neemt meldingen aan en registreert meldingen
  • B1-K2-W2 Lost meldingen op en escaleert meldingen

lees verder