Landhuis Wolfslaar Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw Landhuis Wolfslaar
- Ontvangen van gasten tijdens zakelijke (vergaderingen en events) en particuliere (bruiloften) boekingen - Doornemen van draaiboek met contactpersoon van de dag - Gasten bedienen tijdens de dag - Opstarten en afsluiten van de locatie
Naar wie zijn wij op zoek?
- Ondernemend - Inzicht in taken en processen en deze na de inwerk periode zelfstandig uitvoeren - Sociaal - Verzorgd
Wat biedt het bedrijf?
Bij Landhuis Wolfslaar krijg je de kans om te zien hoe bedrijven en particuliere op hoog niveau verzorgd worden. In de maanden mei tot september zijn we druk met het bruiloft seizoen en over het jaar verspreid zitten we met veel zakelijke partijen. De plek om zakelijk en particuliere boekingen mee te maken en om veel voor en achter de schermen te leren. We werken met een gezellig en hecht team!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers