Assistant Business Services

Renewi Nederland B.V. (Destra Data) Een Duurzame start, kom stage lopen bij Renewi

Volop uitdagingen in een dynamisch toonaangevend Waste-to-Product bedrijf waarbij je dagelijks intensief contact onderhoud met de operatie, Sales en de klanten. Afstemmen van opdrachten met de operationeel verantwoordelijke, invoeren van belangrijke documenten en data, afstemmen met klanten en leren hoe de recycle branche werkt. Ontvangen van vrachtwagens die moeten laden en lossen, voertuigen in en uit wegen en voorzien van de benodigde documenten zoals begeleidingsbrieven, CMR en douane documenten. Telefonische vragen beantwoorden en chauffeurs te woord staan. Veelzijdige stage en alle kansen om te stappen in de zeer interessante wereld van recycling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wil je jezelf verder ontwikkelen en bijdragen aan een schonere planeet bij het meest innovatieve Waste-to-Product bedrijf van Europa? Wij willen hét leidende waste-to-product bedrijf zijn in de circulaire wereld door nieuw leven te geven aan gebruikte materialen. Een wereld waar niets wordt verspild en alles wordt hergebruikt. Dat vraagt om nieuwe kennis en frisse ideeën. Tijdens jouw stage dagen wij je uit en geven je alle vrijheid en ruimte om je te ontwikkelen. Jij bent zelf in de lead om kansen te pakken en ons als organisatie te helpen duurzamer en slimmer te worden. Bij Renewi bieden we je graag de kans om ‘on the job’ te leren. Ontwikkeling vinden we belangrijk, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Directe invloed op je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling samen met Renewi. Dus voldoe jij aan deze eisen reageer dan en we zien je graag op gesprek komen.

Wat biedt het bedrijf?

Intensieve stage begeleiding Kans om de recycle business te leren kennen. Persoonlijke groei door interactie met de medewerkers van Renewi Leren en zelf ook meedenken en helpen om duurzaam te promoten en te verbeteren

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder