Allround Assistant Business Services

Tijdens deze stage ondersteun je de Management Assistentes op het Secretariaat en de Receptie. Je steekt graag je handen uit de mouwen en houdt van afwisseling. Je bent bezig met de dagelijkse gang van zaken in het bedrijf en bent eigenlijk een manusje van alles. Doordat jij vlot en spontaan bent, kunnen de collega’s op jou rekenen en kan je extra veel leren in de praktijk. Jouw takenpakket zal bestaan uit: * Ondersteunen van Managent Support * Ontvangen van bezoekers aan de receptie * Beantwoorden van binnenkomende telefoontjes en het juist doorverbinden naar je collega’s * Verwerken van de in- en uitgaande post en e-mail * Plannen van interne en externe afspraken * Ondersteuning bij het reserveren van vergaderlocaties of hotels * Plaatsen van diverse bestellingen * Facilitaire werkzaamheden * Helpen bij het organiseren van evenementen of seminars * Diverse andere taken; bij Skalar is geen dag hetzelfde!

Naar wie zijn wij op zoek?

* Je bent bezig met een mbo-studie richting Medewerker Secretariaat & Receptie/Office Assistent/Management Assistent of vergelijkbaar. * Je weet van aanpakken en wil praktijkervaring op doen * Skills: sociaal, communicatief, zelfstandig, representatief, * Het geeft jou voldoening om werk uit handen te nemen van je collega’s en het organiseren van verschillende zaken. * Je bent beschikbaar voor een periode van ongeveer 5 maanden (de stageperiode stemmen we graag met jou af)

Wat biedt het bedrijf?

* Een leerzame stageperiode met variërende werkzaamheden * Goede begeleiding * Een stagevergoeding * Ruimte voor het maken van je schoolopdrachten/ flexibele werktijden * Leuke collega’s * Een internationale bedrijfscultuur, de kans om je talen te oefenen * Goede bereikbaarheid met OV en eigen vervoer * Elke week een gezellige vrijdagmiddag borrel om de week mee af te sluiten! De volledige vacature tekst kun je vinden op: www.werkenbijskalar.com

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder