Office & Management Support Specialist

Social Care Network B.V. Je eigen (office & management) vaardigheden ontwikkelen én tegelijkertijd maatschappelijke impact maken? Dat kan bij hét online doing good platform NLvoorelkaar!

NLvoorelkaar is het grootste vrijwilligersplatform van Nederland. Elke 2,5 minuut 'n match: mensen vinden elkaar om samen koffie te drinken of aan de slag te gaan bij bijvoorbeeld de voedselbank. Je werkt nauw samen met onze office & community manager die zorgt dat alles op rolletjes loopt. Een veelheid aan taken afkomstig van diverse collega’s maakt dat je organisatietalent goed benut en ontwikkeld wordt. Je bent het aanspreekpunt op kantoor en hebt telefonisch contact met deelnemers en soms ook (potentiële) klanten. Dat vraagt dat je goed moet kunnen schakelen tussen doelgroepen en situaties. Je krijgt de kans om te werken in een hecht, gezellig team met ontwikkelingskansen en uitdaging! Taken: Spin in het web en vliegende keep op kantoor * Ondersteuning bij administratieve en financiële zaken * Contact met deelnemers en klanten * Agendabeheer & organiseren van interne bijeenkomsten * Vastleggen en aanscherpen van werkprocedures * Verbetermogelijkheden die je zelf signaleert :)

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent iemand die - Communicatief sterk is en makkelijk contact legt - Organisatorisch sterk, leergierig en daadkrachtig is - Zich thuis voelt in een dynamische omgeving - Kritische vragen durft te stellen - Het overzicht houdt, secuur werkt en weet van aanpakken - Sociale voelsprieten heeft of een passie voor doing good

Wat biedt het bedrijf?

Dit kun je van ons verwachten - Een uitdagende meewerkstage in een kleinschalige professionele sociale onderneming - Veel verantwoordelijkheid, waarbij je als stagiair(e) zo vrij wordt gelaten als je aankunt - Een plek waar jij ons ook wat mag leren, jouw mening doet ertoe - Een stagevergoeding en reiskostenvergoeding - Lunch op de dagen dat je op kantoor werkt - Flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken - Een werkplek in het midden van het land, Breda. Goed bereikbaar met het OV. - Een informele werksfeer en een supergezellig team :)

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder