Manager / ondernemer horeca

Van der Valk Hotel Breda Princeville Banqueting Stagiair(e)

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL --> Dit is een algemene vacature. Het kan dus zijn dat de stageplek niet meer beschikbaar is. De actuele beschikbare stageplekken vind je op onze website. Ben jij de gedreven persoon die ons team komt versterken? Heb je affiniteit met de horeca en wil je samen met ons er zorg voor dragen dat onze gasten een prettig verblijf en/of bezoek hebben? En doe je dit met een stralende glimlach? Dan hebben wij een geweldige stage voor jou als Banqueting Stagiair(e). Dit ga je doen: Je verzorgt bijeenkomsten, congressen, bruiloften, recepties en alle andere evenementen onder begeleiding van de Banqueting Manager of Supervisor; Je helpt met het klaarzetten van de zalen voor de evenementen; Je verzorgt de catering tijdens deze evenementen; Je bent het aanspreekpunt voor de gasten; Je doet er alles aan om de dag perfect te laten verlopen en waar nodig improviseer je; Na afloop van de evenementen zorg je dat de zalen worden opgeruimd

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Banqueting Stagiair(e) ben je representatief, flexibel en stressbestendig. Je volgt een opleiding in de richting horeca en/of Hotel (en Event) Management. Je bent een organisatorisch talent, bent graag in contact met mensen en komt altijd met creatieve oplossingen. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via www.stagebijvandervalk.nl.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder