Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Boutique Hotel & Brasserie de Heerlyckheid

Wij zoeken gemotiveerde bbl leerlingen, om ons door de week maar ook in het weekend te versterken en hen de kneepjes van het vak te leren. De bezigheden bestaan uit het draaien van de lunch , tafels dekken, maar ook 's avonds het diner te draaien etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring in de horeca is geen vereiste, zolang je de wil en inzet hebt om een echte topper te worden Flexibele instelling en 100 % stressbestendig Opgeruimd karakter, punctueel en schoon in denken en doen Leergierig, ambitieus en het vermogen jezelf te ontwikkelen Positief ingesteld en een goed gevoel voor humor

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en wellicht door te groeien binnen het bedrijf en/of functie. Je komt te werken in een gezellig en hecht team.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder