Zelfstandig werkend kok

Restaurant 't Bakkershuys Wil jij creatief koken op hoog niveau in een jong team.. is koken jouw passie?Dan is dit jou bedrijf

Bij ons begin je aan de garde, maar alle parties zullen aanbod komen. Bij ons leer je op gastronomisch niveau koken, bereidingen opmaak en vooral je passie ontwikkelen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb jij al enige ervaring? Bij ons is het een must dat je al “enige” ervaring hebt. Je bent goed verzorgd leergierig en bereidt onder druk te presteren, vooral in de mise en place! Je beschikt over niveau 3 bij voorkeur 2e/3e jaar maar ook als 1e jaars kunnen we jou opleiden als je gedreven bent!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een hecht klein team, wij streven naar perfectie koken op gastronomisch niveau en zijn opzoek naar koks die deze passie met ons delen. Je leert van alle kanten de kleine kneepjes van onze keuken, je draait zelfstandig een partie. Je krijgt de ruimte je creativiteit te ontwikkelen en denkt mee over gerechten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder