Postillion Hotel Utrecht Bunnik Creatieve Leerling Zelfstandig Werkend Kok Gezocht!
Ben jij een culinaire avonturier in de dop met een passie voor koken en wil je jouw talenten verder ontwikkelen in een professionele keuken? Ons hotel zoekt een enthousiaste leerling voor de positie van Zelfstandig Werkend Kok! Wij bieden jou de kans om de kneepjes van het vak te leren in een dynamische omgeving waar smaak en kwaliteit centraal staan. Wat ga je doen? Als leerling Zelfstandig Werkend Kok leer je alles over het bereiden van gerechten, van het plannen van je werkzaamheden tot het afwerken van de mooiste culinaire creaties. Je gaat onder andere: Gerechten bereiden: Je plant je werkzaamheden, maakt de mise en place, past recepten aan. Keukenbeheer: Je beheert de keukenvoorraden, bestelt producten, ontvangt en controleert de leveringen en slaat ze op. Innovatie en verbetering: Je krijgt de kans om nieuwe gerechten te ontwikkelen, menu-engineering uit te voeren en mee te denken over het verbeteren van de efficiëntie.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je volgt een opleiding tot Zelfstandig Werkend Kok en bent op zoek naar een leerbaan waar je écht het vak kunt leren. Je bent creatief, gepassioneerd en hebt een scherp oog voor detail. Je bent leergierig, kunt goed werken in teamverband en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je houdt van afwisseling en gaat uitdagingen niet uit de weg.
Wat biedt het bedrijf?
Een uitdagende en leerzame werkplek in een professionele keuken met ervaren koks. De kans om je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen en eigen gerechten te creëren. Een dynamische werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om te groeien en te leren. Begeleiding van een team dat jouw ontwikkeling centraal stelt.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat