Zelfstandig werkend kok

Postillion Hotel Utrecht Bunnik Creatieve Stagiair Zelfstandig Werkend Kok Gezocht!

Ben jij een culinaire avonturier in de dop met een passie voor koken en wil je jouw talenten verder ontwikkelen in een professionele keuken? Ons hotel zoekt een enthousiaste stagiair voor de positie van Zelfstandig Werkend Kok! Wij bieden jou de kans om de kneepjes van het vak te leren in een dynamische omgeving waar smaak en kwaliteit centraal staan. Wat ga je doen? Als stagiair Zelfstandig Werkend Kok leer je alles over het bereiden van gerechten, van het plannen van je werkzaamheden tot het afwerken van de mooiste culinaire creaties. Je gaat onder andere: Gerechten bereiden: Je plant je werkzaamheden, maakt de mise en place, past recepten aan, bereidt gerechten en werkt deze af voor de uitgifte. Keukenbeheer: Je beheert de keukenvoorraden, bestelt producten, ontvangt en controleert de leveringen en slaat ze op. Daarnaast controleer je de producten en houd je de keukenadministratie bij en nog vele andere taken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een opleiding tot Zelfstandig Werkend Kok en bent op zoek naar een stage waarin je écht het vak kunt leren. Je bent creatief, gepassioneerd en hebt een scherp oog voor detail. Leergierig en een teamspeler, met een flinke dosis doorzettingsvermogen, houd je van afwisseling en ga je uitdagingen niet uit de weg.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een uitdagende en leerzame werkplek in een professionele keuken met ervaren koks. Je krijgt de kans om je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen en eigen gerechten te creëren. In deze dynamische werkomgeving krijg je de ruimte om te groeien en te leren, met begeleiding van een team dat jouw ontwikkeling centraal stelt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder