Sand & Pepper Sand & Pepper is op zoek naar onze rots in de branding als Leidinggevende Bediening!
Bij Sand & Pepper zijn we op zoek naar een gezellige BBL'er die zin heeft in een leerzame tijd bij de leukste beachbar van Zeeland. Je draait mee op de vloer binnen een fijn, hecht vast team en een hoop enthousiaste flexwerkers. De werkzaamheden zijn divers, naast ervaring opdoen in de bediening kun je meekijken en leren op het gebied van bestellingen en voorraadbeheer, roosters, protocollen, etc. We hopen gauw van je te horen, zodat we er een toffe stage van kunnen maken met elkaar!
Naar wie zijn wij op zoek?
Enthousiast, pro-actief, nieuwsgierig, geïnteresseerd, gezellig.
Wat biedt het bedrijf?
Een fijne, veilige en toegankelijke omgeving met een hoop mensen die je graag iets willen leren over de horeca. We hebben een heel gezellig en enthousiast team, waarvan alle personen erg verantwoordelijk en betrouwbaar zijn. We lunchen en dineren altijd met elkaar (of een deel van het team), we sluiten gezellig af, we houden personeelsfeestjes en we vieren je verjaardag uiteraard! Verder kan je een goede vergoeding verwachten, reiskostenvergoeding indien van toepassing en ook voor een slaapplaats kunnen we altijd meedenken.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan