Zelfstandig werkend kok

Sand & Pepper Sand & Pepper is op zoek naar onze rots in de branding: een Zelfstandig Werkend Kok!

Bij Sand & Pepper zijn we op zoek naar een gezellige stagiaire die zin heeft in een leerzame tijd bij de leukste beachbar van Zeeland. Je draait mee op de vloer binnen een fijn, hecht vast team en een hoop enthousiaste flexwerkers. De werkzaamheden zijn divers, naast stage lopen in de keuken kun je meekijken en leren op het gebied van bestellingen en voorraadbeheer, bedenken van gerechten, kostprijsberekeningen, etc. We hopen gauw van je te horen, zodat we er een toffe stage van kunnen maken met elkaar!

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, leergierig, pro-actief, nieuwsgierig, geïnteresseerd, open houding, oprecht, eerlijk & gezellig!

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne, veilige en toegankelijke omgeving met een hoop mensen die je graag iets willen leren over de horeca. We hebben een heel gezellig en enthousiast team, waarvan alle personen erg verantwoordelijk en betrouwbaar zijn. We lunchen en dineren altijd met elkaar (of een deel van het team), we sluiten gezellig af, we houden personeelsfeestjes en we vieren je verjaardag uiteraard! Verder kan je een goeie stagevergoeding verwachten, reiskostenvergoeding indien van toepassing en ook voor een slaapplaats kunnen we altijd meedenken. Ook kan je bij een goede afronding van je stage altijd in dienst blijven als flexwerker!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder