Assistant Business Services

Noes Fiolet Studio's B.V. Noes Fiolet Studio's, The Place to Be, talentontwikkeling, groei en iedereen is welkom

Bij Noes Fiolet Studio's bieden we stagiaires een gevarieerde en uitdagende leerervaring. Tijdens een werkdag zal de stagiaire samenwerken met de directrice en andere medewerkers, en soms ook met andere stagiaires. Omdat we een klein bedrijf zijn met een breed scala aan activiteiten, zullen de taken van de stagiaire divers zijn en zal hij of zij een breed scala aan vaardigheden ontwikkelen. De stagiaire krijgt de kans om zowel in teamverband als zelfstandig te werken, waarbij hij of zij wordt uitgedaagd om te groeien en zich te ontwikkelen in de (beroeps)vaardigheden die nodig zijn voor de opleiding. Voor meer informatie over de werkzaamheden verwijzen we graag naar onze werkprocessen of neem contact met ons op via info@noesfiolet.nl. We kijken ernaar uit om samen te werken en de stagiaire een leerzame en inspirerende tijd te bieden!

Naar wie zijn wij op zoek?

Goed verzorgd, representatief, stressbestendig , verantwoordelijkheidsgevoel, betrouwbaar, zelfstandigheid, vriendelijk, sociaal, communicatief, kunnen samenwerken in groepsverband, creatief, doorzettingsvermogen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Noes Fiolet Studio's bieden we stagiaires de kans om waardevolle werkervaring op te doen en zichzelf uit te dagen om hun leerniveau te verhogen. Als stagiair zul je volledig meedraaien in ons team, waarbij je de mogelijkheid krijgt om veel te leren en belangrijke beroepsvaardigheden te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een hecht team dat samenwerkt om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. Onze studio staat bekend om haar gezellige sfeer, en we zorgen ervoor dat stagiaires zich hier snel thuis voelen. Kortom, bij Noes Fiolet Studio's krijg je de kans om jezelf goed te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team en leden!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder