Restaurant Perceel Heb je passie voor gastronomie en wil je gasten een culinaire ervaring bezorgen, dan zoeken wij jou!
Je voert voorbereidende werkzaamheden uit (MEP) zodat het restaurant klaar is om lunch en diner te draaien, je ontvangt de gasten, tijdens het servies, serveer je gerechten, dekt tafels in en serveer je dranken en rekent af met de gasten. Vervolgens verzorg je de afsluitende werkzaamheden met je collega's.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je moet allereerst passie hebben voor gastronomie! Verder is het belangrijk dat je jezelf netjes verzorgd, oog hebt voor detail, collegiaal en wilt leren en doorzettingsvermogen hebt, dan komt het helemaal goed.
Wat biedt het bedrijf?
Wanneer je passie hebt voor dit mooie vak en wilt doorgroeien, zijn er voldoende mogelijkheden binnen Perceel.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat