Patissier

Restaurant Perceel Wil je alles over Patisserie op ster niveau leren, dan leren we je alle fijne kneepjes!

Je zult de dag starten met MEP-werkzaamheden, waarna je de lunch zal draaien, hierna nog de laatste MEP-werkzaamheden zult verrichten alvorens het diner te draaien. De MEP werkzaamheden in de Patisserie zijn divers, van cupjes tot ijs maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Oog voor details is een must, de patissier is iemand die heel nauwkeurig en geordend is. Alles werkt heel precies. Perfectionisme is geen verkeerde eigenschap.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een leuke, gezellige maar bovenal leerzame plek aan om alles te leren op het gebied van Patisserie.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder