Zeezicht Paviljoen aan Zee Sea you @ the Beach!
Ons team van Sfeermakers en Smaakmakers máákt Strandpaviljoen Zeezicht. Zij doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Team Zeezicht is een professionele, hecht en dynamisch team dat één ding gemeen heeft; het zijn allemaal horecaliefhebbers met een enorme passie voor gastvrijheid, lekker eten & drinken. Ervaring is een pré maar niet altijd noodzakelijk, de nodige functie skills worden je aangeleerd door onze leermeesters. Samenwerking en gezelligheid staan binnen ons team hoog in het vaandel. Daarbij bruist het team van enthousiasme en ambitie, ieder op hun eigen niveau en als gast kan je daar niet omheen! Ben je enthousiast geworden en wil jij ons team komen versterken? Zoek dan niet verder en solliciteer snel! Mail je CV naar personeel@sebhoreca.nl (Tanja Palfenier). Graag tot snel bij Strandpaviljoen Zeezicht
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent servicegericht en zet onze gast op nummer 1 Ervaring is geen vereiste, een leergierige persoonlijkheid wel, doorgroeien op elk niveau in onze organisatie is mogelijk Passie voor gastronomie Een flexibel instelling, bar- en bedieningswerkzaamheden Je hebt een toegankelijke persoonlijkheid die het leuk vindt om met gasten om te gaan Teamplayer en enthousiasmerend Communicatief sterk, zelfstandig en stressbestendig
Wat biedt het bedrijf?
Wie zijn wij: Het team van Strandpaviljoen Zeezicht is een professioneel, hecht en dynamisch team dat één ding gemeen heeft; het zijn allemaal horecaliefhebbers met een enorme passie voor gastvrijheid en lekker eten en drinken. Samenwerking en gezelligheid staan binnen ons team staan hoog in het vaandel. Daarbij bruist het team van enthousiasme en ambitie, ieder op hun eigen niveau, en als gast kan je daar niet omheen! Zeezicht biedt: Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden Persoonlijk training- en ontwikkelingsprogramma Volgen van cursussen, bijvoorbeeld Leermeester Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering (vanaf 21 jarige leeftijd) Een plezierige en vriendelijke werkomgeving waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers