Caterij Bielderman VOF
- Naam Caterij Bielderman VOF
- Leerbedrijf ID 100697110
- KvK naam Caterij Bielderman VOF
- KvK nummer 08134090
- Bedrijfsindeling Eventcatering
- Telefoon +31570651237
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
Caterij Bielderman VOF
- Naam Caterij Bielderman VOF
- Leerbedrijf ID 100697110
- KvK naam Caterij Bielderman VOF
- KvK nummer 08134090
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor (B1-K1)
- Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar (B1-K1-W1)
- Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen (B1-K1-W2)
- Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door (B1-K1-W3)
Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit (B1-K2)
- Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines (B1-K2-W1)
- Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces (B1-K2-W2)
- Voert afval- en/of restproducten af (B1-K2-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert (B1-K2-W4)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K2-W5)
Organiseert het versproductie-/versverwerkingsproces (P2-K1)
- Bewaakt de voortgang van het versproductie-/versverwerkingsproces (P2-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers (vak)inhoudelijk en/of stuurt medewerkers aan (P2-K1-W2)
- Doet voorstellen om versproductie-/versverwerkingsproces te optimaliseren (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround medewerker versindustrie (25427)
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (90014)
- Allround voedingsoperator (95686)
- Leidinggevende versindustrie (Meewerkend voorman versindustrie) (94760)
- Meewerkend voorman vlees- en gemaksvoedingsindustrie (91660)
- Productievakkracht versindustrie (22246)
- Productievakkracht versindustrie (93690)
- Productievakkracht versindustrie (94730)
- Productievakkracht versindustrie (Allround medewerker versindustrie) (93692)
- Productievakkracht versindustrie (Meewerkend voorman versindustrie) (93691)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23167)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23227)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor (B1-K1)
- Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar (B1-K1-W1)
- Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen (B1-K1-W2)
- Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door (B1-K1-W3)
Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit (B1-K2)
- Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines (B1-K2-W1)
- Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces (B1-K2-W2)
- Voert afval- en/of restproducten af (B1-K2-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert (B1-K2-W4)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker SVO) (90254)
- Logistiek medewerker versindustrie (95683)
- Logistiek vakman (Logistiek medewerker versindustrie) (95332)
- Medewerker versindustrie (25428)
- Operator (Voedingsoperator) (90313)
- Productiemedewerker versindustrie (22243)
- Productiemedewerker versindustrie (93700)
- Productiemedewerker vleesindustrie (92950)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Portioneren van vlees) (92951)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten rund/kalf, schone slachthal) (92952)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten rund/kalf, vuile slachthal) (92953)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten varken, schone slachthal) (92954)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten varken, vuile slachthal) (92955)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Uitbenerij) (92956)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Voorbewerken van vlees) (92957)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23167)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23227)
- Voedingsoperator (95691)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
Caterij Bielderman VOF
- Naam Caterij Bielderman VOF
- Leerbedrijf ID 100697110
- KvK naam Caterij Bielderman VOF
- KvK nummer 08134090
Contactpersonen (1)
-
Dick Bielderman Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Leidinggevende keukenRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenLeidinggevende keuken, Allround medewerker versindustrie, Gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer, Kok, Zelfstandig werkend kok, Medewerker versindustrie, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Allround medewerker versindustrie, Gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer, Kok, Zelfstandig werkend kok, Medewerker versindustrie, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie