Noble Kitchen B.V. Enthousiaste leerling manager horeca
Als stagiaire of leerling in de bediening leer je alle ins en outs van het vak. Onze leermeesters staan voor je klaar om je te begeleiden en op te leiden. Maar het is uiteindelijk aan jou om het beste uit jezelf te halen. Jij geeft zelf aan hoeveel je wilt leren en welke verantwoordelijkheden je wilt nemen. En dat allemaal in een gezellige en professionele werkomgeving! Je kunt zowel in Bernardus Café als in het met Michelinster bekroonde restaurant stage lopen. Wij bieden een leerzame stageperiode met een goede begeleiding en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dus ben jij enthousiast, leergierig en heb je een passie voor de horeca?
Naar wie zijn wij op zoek?
- Gastvrij en representatief - Je bent een team player - Oog voor detail & kwaliteit - Flexibel en stressbestendig - Enthousiast en gemotiveerd om te leren
Wat biedt het bedrijf?
- Een flexibele werkweek (aantal dagen afhankelijk van BPV) - Inhouse experience (verzorgd diner voor 2 personen), - Korting bij de restaurants van Edwin Kats, - Trainingen en interne doorgroeimogelijkheden - Enthousiast team
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten