Medewerker vers

Roelofs Groothandel in Vlees B.V. Word een expert in het vakgebied en kom werken bij Roelofs Food Centre.

Productiemedewerker: Het verwerken van diversen vlees en vleeswaren voor de horeca waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ons doel om jou vakinhoudelijk te laten op te leiden tot een ervaren professional in de voedselproductie. Het produceren en samenstellen tot het verpakken van voedingsmiddelen voor de horeca, je leert het gehele proces van grondstof tot eindproduct te beheersen. We leggen de nadruk op het voldoen aan strikte specificaties en productienormen, waarbij duurzaamheid en het minimaliseren van verliezen centraal staan. Aan het eind van deze keten staat de klant, die verlangt naar hoogwaardige producten met constante kwaliteit. Word een expert in het vakgebied en kom werken bij Roelofs Food Centre.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn van mening dat alles is te leren als de volgende eigenschappen aanwezig zijn: kunnen luisteren, teamspeler, enthousiast, behulpzaam, betrouwbaar, zorgvuldig.

Wat biedt het bedrijf?

Werken in een gezellig team, kans op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder