Bram's Fruit
- Naam Bram's Fruit
- Leerbedrijf ID 100683213
- KvK naam Bram's Fruit
- KvK nummer 54101425
- KvK vestigingsnummer 000023919167
- Bedrijfsindeling Reclamebureaus
- Telefoon +31657581374
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 16
- Stage/bbl overeenkomsten 4
-
Organisatie kenmerken
- Internationalisation at home
Bram's Fruit
- Naam Bram's Fruit
- Leerbedrijf ID 100683213
- KvK naam Bram's Fruit
- KvK nummer 54101425
Erkenningen
Sector: Economie en administratie
niveau 3 / 13-11-2017
Onderzoekt de customer journey (B1-K1)
- Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart (B1-K1-W1)
- Analyseert de customer journey (B1-K1-W2)
- Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen (B1-K1-W3)
- Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart (B1-K1-W4)
- Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking (B1-K1-W5)
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten (B1-K2)
- Inventariseert wensen en behoeften (B1-K2-W1)
- Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit (B1-K2-W2)
- Voert webcare uit (B1-K2-W3)
Voert een commercieel traject uit (P1-K1)
- Bereidt een commercieel traject voor (P1-K1-W1)
- Acquireert klanten en/of opdrachten (P1-K1-W2)
- Presenteert en profileert het commerciële aanbod van de onderneming (P1-K1-W3)
- Voert een verkoopgesprek (P1-K1-W4)
- Doet klanten een commercieel aanbod (P1-K1-W5)
- Verzorgt het interne ordertraject (P1-K1-W6)
- Voert aftersales uit (P1-K1-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Commercie (23064)
- Commercie (23354)
- Commercieel medewerker (22164)
- Commercieel medewerker (25134)
- Commercieel medewerker (90110)
- Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst ECABO) (90111)
- Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst KC Handel) (90112)
- Commercieel medewerker (Commercieel medewerker buitendienst) (90113)
- Commercieel medewerker 4 (Junior) (93800)
- Economie en administratie (79090)
Sector: Economie en administratie
niveau 4 / 15-9-2021
Onderzoekt de customer journey (B1-K1)
- Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart (B1-K1-W1)
- Analyseert de customer journey (B1-K1-W2)
- Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen (B1-K1-W3)
- Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart (B1-K1-W4)
- Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking (B1-K1-W5)
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten (B1-K2)
- Inventariseert wensen en behoeften (B1-K2-W1)
- Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit (B1-K2-W2)
- Voert webcare uit (B1-K2-W3)
Verzorgt en optimaliseert import- en/of exportprocessen (P6-K1)
- Brengt import- en/of exportmarkten in kaart (P6-K1-W1)
- Maakt een import- en/of exportplan (P6-K1-W2)
- Ondersteunt import- en/of exportprocessen (P6-K1-W3)
- Managet import- en/of exportdocumenten (P6-K1-W4)
- Managet orders en de verzending van goederen (P6-K1-W5)
- Ontwikkelt verbetervoorstellen voor import- en/of exportprocessen (P6-K1-W6)
Beheert relaties en draagt bij aan het uitvoeren van accountplannen (P6-K2)
- Bouwt en onderhoudt een internationaal relatienetwerk (P6-K2-W1)
- Voert accountanalyses uit (P6-K2-W2)
- Bewaakt de voortgang van een accountplan (P6-K2-W3)
- Doet verbetervoorstellen voor een accountplan (P6-K2-W4)
Voert een commercieel traject uit (P6-K3)
- Bereidt een commercieel traject voor (P6-K3-W1)
- Acquireert klanten en/of opdrachten (P6-K3-W2)
- Voert een verkoopgesprek (P6-K3-W3)
- Doet klanten een commercieel aanbod (P6-K3-W4)
- Verzorgt het interne ordertraject (P6-K3-W5)
- Voert aftersales uit (P6-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Assistent-manager internatinale handel (Asistent-manager internationale handel binnendienst) (90933)
- Assistent-manager internationale handel (22145)
- Assistent-manager internationale handel (25133)
- Assistent-manager internationale handel (Assistent-manager internationale handel buitendienst) (90932)
- Commercie (23064)
- Commercie (23354)
- Economie en administratie (79090)
- Exportmedewerker (90930)
- Exportmedewerker (Exportmedewerker binnendienst) (90931)
niveau 4 / 28-1-2022
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten (P6-K1)
- Levert managementinformatie (P6-K1-W1)
- Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten (P6-K1-W2)
- Voert marktonderzoeken uit (P6-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Business Services (23296)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (25148)
- Medewerker marketing en communicatie (90530)
- Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker) (90531)
- Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker) (90532)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
niveau 4 / 8-4-2021
Brengt de modewereld in beeld en ontwikkelt een eenvoudig modeconcept (B1-K1)
- Verzamelt en verwerkt informatie over ontwikkelingen in de mode (B1-K1-W1)
- Ontwikkelt een eenvoudig modeconcept voor een doelgroep (B1-K1-W2)
- Werkt een eenvoudig modeconcept voor een doelgroep in een plan uit (B1-K1-W3)
- Niet uitvoerbaar: Voert eenvoudige patroon- en naaitechnieken uit (B1-K1-W4)
Ontwerpt een modecollectie (P4-K1)
- Onderzoekt ontwerprichtlijnen voor een modecollectie (P4-K1-W1)
- Vertaalt ontwerprichtlijnen in een modeconcept (P4-K1-W2)
- Werkt een modeconcept in technische tekeningen en stylesheets uit (P4-K1-W3)
- Presenteert een modecollectie (P4-K1-W4)
Begeleidt het ontwikkelen van samples (P4-K2)
- Biedt collectie-items aan voor sampling (P4-K2-W1)
- Test en beoordeelt samples op style, fit en make (P4-K2-W2)
- Adviseert over productie- en verkoopprocessen (P4-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fashion (23279)
- Fashion design (23071)
- Fashion design & productmanagement (23207)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Junior stylist (25156)
- Junior stylist (25526)
- Medewerker design (22151)
- Medewerker design (94470)
- Medewerker design (Allround medewerker design) (91220)
- Medewerker design (CAD-stylist) (94472)
- Medewerker design (Medewerker styling) (94471)
- Medewerker design (Specialist design) (91230)
niveau 4 / 19-1-2022
Brengt de modewereld in beeld en ontwikkelt een eenvoudig modeconcept (B1-K1)
- Verzamelt en verwerkt informatie over ontwikkelingen in de mode (B1-K1-W1)
- Ontwikkelt een eenvoudig modeconcept voor een doelgroep (B1-K1-W2)
- Werkt een eenvoudig modeconcept voor een doelgroep in een plan uit (B1-K1-W3)
- Voert eenvoudige patroon- en naaitechnieken uit (B1-K1-W4)
Bereidt het produceren van een modecollectie voor (P5-K1)
- Monitort marktgegevens en adviseert over de definitieve modeproductie (P5-K1-W1)
- Geeft een productieplan vorm en inhoud (P5-K1-W2)
- Maakt een productieplanning (P5-K1-W3)
- Bereidt een inkooporder voor (P5-K1-W4)
Bewaakt de planning van de productie van een modecollectie (P5-K2)
- Bewaakt de productievoortgang (P5-K2-W1)
- Test en beoordeelt samples op fit en make (P5-K2-W2)
- Analyseert de verkoop van de modecollectie (P5-K2-W3)
- Adviseert over visual merchandising en de inzet van social media met betrekking tot de modecollectie (P5-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Commercieel medewerker buitendienst textiel (22153)
- Commercieel medewerker buitendienst textiel (94460)
- Commercieel medewerker textiel (Commercieel medewerker binnendienst textiel) (94450)
- Commercieel medewerker textiel (Commercieel medewerker textiel) (92530)
- Fashion (23279)
- Fashion design & productmanagement (23207)
- Fashion management (23072)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Junior productmanager fashion (25157)
- Junior productmanager fashion (25527)
- Ploegleider textiel (22155)
- Ploegleider textiel (93770)
- Productiecoordinator (91280)
- Productiecoordinator (93780)
- Productiecoordinator (Commercieel medewerker fashion) (93781)
- Productiecoordinator (Productiebegeleider fashion) (93782)
- Productiecoördinator fashion (22152)
- Productieleider textiel (Productieleider textiel) (92550)
Sector: Media en vormgeving
niveau 4 / 24-3-2022
Realiseert de AV-productie (B1-K1)
- Bereidt de opnames voor de AV-productie voor (B1-K1-W1)
- Maakt opnames voor de AV-productie (B1-K1-W2)
- Bewerkt de AV-bestanden (B1-K1-W3)
- Levert de AV-(deel)productie op (B1-K1-W4)
- Werkt samen ten behoeve van de AV-productie (B1-K1-W5)
Positioneert en profileert zich in de markt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk AV-portfolio (B1-K2-W1)
- Participeert in het relevante AV-netwerk (B1-K2-W2)
Ontwikkelt het fotografieconcept (P3-K1)
- Bepaalt doelgroep, doel en strategie van de fotografieproductie (P3-K1-W1)
- Maakt het fotografieconcept (P3-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- AV-productie (22084)
- AV-productie (23091)
- AV-productie (23294)
- AV-productie (90050)
- AV-productie (90060)
- AV-productie (90070)
- AV-productie (Fotograaf KC GOC) (90075)
- AV-productie (Fotograaf KC PMLF) (90083)
- AV-productie (Fotograaf Savantis) (90076)
- Fotograaf (25195)
niveau 4 / 23-4-2024
Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen (B1-K1)
- Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context (B1-K1-W1)
- Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant (B1-K1-W2)
- Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input (B1-K1-W3)
- Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject (B1-K1-W4)
- Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces (B1-K1-W5)
- Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen (B1-K1-W6)
- Voert projectmatige werkzaamheden uit (B1-K1-W7)
Positioneert en profileert zich in de markt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk portfolio (B1-K2-W1)
- Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel) (B1-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Game artist (22085)
- Gaming artist (93220)
- Media en vormgeving (79040)
- Mediavormgever (22086)
- Mediavormgever (25201)
- Mediavormgever (90400)
- Mediavormgever (Animatie/audiovisuele vormgeving KC GOC) (90411)
- Mediavormgever (Animatie/audiovisuele vormgeving KC PMLF) (90421)
- Mediavormgever (Animatie/audiovisuele vormgeving Savantis) (90401)
- Mediavormgever (Art & design KC GOC) (90412)
- Mediavormgever (Art & design KC PMLF) (90422)
- Mediavormgever (Art & design Savantis) (90402)
- Mediavormgever (Grafische vormgeving KC GOC) (90413)
- Mediavormgever (Grafische vormgeving KC PMLF) (90424)
- Mediavormgever (Grafische vormgeving Savantis) (90403)
- Mediavormgever (Interactieve vormgeving KC GOC) (90414)
- Mediavormgever (Interactieve vormgeving KC PMLF) (90423)
- Mediavormgever (Interactieve vormgeving Savantis) (90404)
- Mediavormgeving (23095)
- Mediavormgeving (23257)
niveau 4 / 8-9-2023
Draagt bij aan de realisatie van het ruimtelijk ontwerp (B1-K1)
- Bereidt de realisatie van het ruimtelijk ontwerp voor (B1-K1-W1)
- Levert realisatie(plan) van ruimtelijk ontwerp op (B1-K1-W2)
- Overlegt en werkt samen ten behoeve van de realisatie (B1-K1-W3)
Presenteert en profileert zichzelf op de arbeidsmarkt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk portfolio (B1-K2-W1)
- Begeeft zich in het relevante netwerk (B1-K2-W2)
Maakt een ruimtelijk ontwerp (P2-K1)
- Onderzoekt de opdracht voor ruimtelijke vormgeving (P2-K1-W1)
- Ontwikkelt concept voor ruimtelijk ontwerp (P2-K1-W2)
- Maakt ruimtelijk ontwerp (P2-K1-W3)
- Visualiseert ruimtelijk ontwerp (P2-K1-W4)
- Presenteert ruimtelijk ontwerp (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Ruimtelijk vormgever (25212)
- Ruimtelijke vormgeving (23098)
- Ruimtelijke vormgeving (23326)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (22093)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (91540)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (Stand-, winkel en decorvormgever) (91541)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (Vormgever productpresentatie) (91542)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (Winkelpubliciteitvormgever) (91543)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 1-11-2016
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
niveau 4 / 20-10-2016
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P3-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P3-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P3-K1-W2)
- Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten (P3-K1-W3)
- Stelt de menukaart op (P3-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P3-K1-W5)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P3-K1-W6)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P3-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P3-K2-W1)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K2-W2)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Gespecialiseerd kok) (95101)
niveau 2 / 1-8-2017
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 26-11-2024
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
niveau 4 / 13-7-2017
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
niveau 4 / 16-2-2023
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
niveau 3 / 1-11-2016
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
niveau 3 / 8-9-2016
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 27-11-2024
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Telen product of gewas (P1-K1)
- Verzorgt teelt en gewasgezondheid (P1-K1-W1)
- Verzorgt oogst (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
- Binnenteelt (Medewerker binnenteelt) (97100)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (Medewerker biologisch-dynamisch bedrijf) (97120)
- Buitenteelt (Medewerker buitenteelt) (97190)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- Medewerker teelt (25431)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Teelt 2/3 (22208)
- Teelt 2/3 (Medewerker teelt) (97660)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
niveau 3 / 27-11-2024
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Telen product of gewas (P7-K1)
- Verzorgt teelt (P7-K1-W1)
- Verzorgt oogst (P7-K1-W2)
- Verzorgt en registreert gewasgezondheid (P7-K1-W3)
- Draagt zorg voor de veehouderij/het dierlijk product (P7-K1-W4)
- Werkt mee aan de (verdere) ontwikkeling van een biologisch-dynamische methode (P7-K1-W5)
Beheersen bedrijfsactiviteiten (P7-K2)
- Bewaakt de planning (P7-K2-W1)
- Instrueert medewerkers (P7-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
niveau 3 / 27-11-2024
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Telen product of gewas (P4-K1)
- Verzorgt teelt (P4-K1-W1)
- Verzorgt oogst (P4-K1-W2)
- Verzorgt en registreert gewasgezondheid (P4-K1-W3)
Beheersen bedrijfsactiviteiten (P4-K2)
- Bewaakt de planning (P4-K2-W1)
- Instrueert medewerkers (P4-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro productie, handel en technologie (23212)
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
- Binnenteelt (Vakbekwaam medewerker binnenteelt) (97110)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (Vakbekwaam medewerker biologisch-dynamisch bedrijf) (97130)
- Buitenteelt (Vakbekwaam medewerker buitenteelt) (97200)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Teelt 2/3 (22208)
- Teelt 2/3 (Vakbekwaam medewerker teelt) (97670)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Vakbekwaam medewerker teelt (25435)
- Vakbekwaam medewerker teelt (25536)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
Bram's Fruit
- Naam Bram's Fruit
- Leerbedrijf ID 100683213
- KvK naam Bram's Fruit
- KvK nummer 54101425
Contactpersonen (1)
-
Bram Korsten Praktijkopleider, Contactpersoon BPV FotograafRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenFotograaf, Marketing & Communication Specialist, Fashion Product Coordinator, Fashion Designer, Junior manager internationale handel, Ruimtelijk vormgever
Marketing & Communication Specialist, Fashion Product Coordinator, Fashion Designer, Junior manager internationale handel, Ruimtelijk vormgever