Brasserie de Zeven Deugden enthousisate keukenhulp en of kok gezocht
Je start je dag met het opstarten van de keuken, vervolgens is de keuken om 11.30 uur geopend. In principe kan er gehele dag van de kleine en dinerkaart besteld worden. (over algemeen wordt er pas vanaf 16.00 uur het la carte besteld) tussendoor met ben je met je collega bezig met de mise an place.
Naar wie zijn wij op zoek?
wij verwachten van een student of werknemer, een sociaal persoon, die ook graag meedenkt met de nieuwe kaart en die ook initiatief durft te tonen. Ook vinden wij het prettig dat de persoon ook zelfstandig durft te werken.
Wat biedt het bedrijf?
wij bieden een leuk gezellig team, wat ook veel voor een ander over heeft. mocht het van beiden kanten bevallen kan het contract verlengd worden voor een vaste plek.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan