Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Boutique Hotel Texel B.V. Wonen Werken Leren op een Eiland - Daar krijg je energie van!

Restaurant Gusta ligt op een unieke plek midden in de polder Eijerland, uitkijkend op de duinen van natuurreservaat de Slufter. Wil jij 's avonds de zon achter de duinen zien zakken en de mooiste avondluchten aanschouwen vanuit een gloednieuwe keuken. Samen met jouw collega’s en gasten maak jij er een onvergetelijke avond van. Als onderdeel van de zwartebrigade overtref jij de verwachting van onze gasten. Wordt jij onmisbaar in het team? DE WERKZAAMHEDEN Mise-en-place HCCP Bestellingen & voorraadbeheer ondersteuning Tournant op alle vlakken. Maak kennis met de verschillende facetten in de F&B Organisatie van een nette opgeruimde en schone werkplekken Afronden schooltaken Mee denken in ontwikkeling nieuwe menu's / kaarten / gerechten Assistentie receptie check in / telefoon

Naar wie zijn wij op zoek?

WAAROM JIJ IN ONS TEAM PAST Passie voor het gastheer/gastvrouw vak Gedreven in school & stage Leergierig en ambitieus Een teamplayer die het samenwerken en het uiteindelijkdoel hoger heeft staan dan rolverdeling. Verder kijken dan alleen de opdrachten die je vanuit school en de chef mee krijgt Mouwen opstropen en lekker aan het werk met een grote glimlach!

Wat biedt het bedrijf?

WAT JIJ VAN ONS KAN VERWACHTEN Leuke socials & benefits, kortingen en excursies Overzichtelijke roosters & werktijden. Gezien de omvang van ons team kunnen wij heel flexibel zijn. Wil je flexibele werk/stagedagen en tijden of liever werken in een vast rooster? Onze (basis)roosters zijn minimaal 2 maanden vooruit bekend. En je kunt zelf je werkdagen ruilen, in/aanvullen indien je dat wilt. In het seizoen op vakantie of een extra dagje vrij? Waarom niet? Ondanks de verschillende seizoenen en daaraan gerelateerde drukte, zijn er geen restricties in opname van vakanties of extra vrije dagen. Fijne, jonge, out of the box denkende collega's van alle leeftijden en achtergronden. Een stabiele goed georganiseerde, moderne werkomgeving. Natuurlijk zijn alle aangegane arbeidsovereenkomsten conform het nieuwe Horeca CAO. Behalve de stage vergoeding, dat ligt hoger. Aanvang dienstverband: December, Januari, April, Augustus of September Werktijden: Niet geheel onbelangrijk en in goed overl

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder