Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Van der Valk Hotel Texel - De Koog

Tijdens je stage werk je afwisselend in ons vernieuwde restaurant, de pub en bij feesten en partijen in onze 5 combinatiezalen. Jij maakt het verschil met jouw gastheer-/gastvrouwschap en zorgt ervoor dat de gasten weer tevreden naar huis gaan! Daarnaast ondersteun jij jouw collega's waar nodig en ontvang jij de gasten. Taken en verantwoordelijkheden: - Verzorgen van mise en place; - Opnemen en verwerken van bestellingen en deze doorgeven aan de keuken via een systeem; - Serveren van gerechten en drankjes in het restaurant en bij feesten en partijen; - Opmaken van de rekening en afrekenen met gasten; - Opruimen/schoonmaken van het restaurant en de pub aan het einde van de dag.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je verleent altijd correcte service aan de gast, gastvrijheid staat hoog in het vaandel; - Je biedt ook ongevraagd nét even die extra service; - Je karaktereigenschappen kun je omschrijven als: stressbestendig, zelfstandig en enthousiast; - De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed.

Wat biedt het bedrijf?

Naast een prettige werkplek bieden wij jou daarnaast nog een aantal extraatjes. Woon je niet op Texel? Dan is woonruimte bespreekbaar. Je krijgt gratis personeelsmaaltijden en je kunt wekelijks bootcampen met je collega’s! Kom je gezellig met vrienden of familie eten? Dan krijg je van ons 20% korting op je restaurantrekening bij Hotel Drachten, Hotel Groningen – Hoogkerk én Hotel Texel – De Koog. Ook krijg je als werknemer personeelskorting op hotelovernachtingen bij Van der Valk Hotels.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder