Zelfstandig werkend kok

Kom jij als Leerling kok team ‘t Kruisselt versterken? Wil jij werken in een van de leukste hotel-restaurants van Twente en is koken je grote passie?
Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:
• Ontvangen en verwerken van inkoop bestellingen
• Mise en Place
• Bereiden van de gerechten
• Schoon en netjes houden van de keuken

  • locatie
    de Lutte
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-1-2021 t/m 31-8-2023
  • gewijzigd
    10 november 2021
  • beschikbaar
    1

Gezocht! Topper in de keuken Niveau 3


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

Beschik jij over de volgende ingrediënten: • Leerling kok niveau 3 • Jij bent een teamplayer • Ervaring in een gelijksoortig hotel-restaurant is een pre • Jij bent flexibel en goed omgaan met piekstress • Ziet er netjes en verzorgd uit • Kan goed omgaan met veranderingen • Jij hebt een hands-on mentaliteit • Jij bent trots op het bedrijf waar je werkt

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? • Productkennis • Goede begeleiding door uitstekende leermeester • Fijne en gemoedelijke werkomgeving • Werken met moderne, hedendaagse apparatuur • Werkdagen van maximaal 8,5 uur • Salaris conform CAO en personeelskorting

Opleiding Zelfstandig werkend kok

Crebonummer: 25182
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Vergoeding

  • Salaris in overleg
  • Reiskostenvergoeding

lees verder