Zelfstandig werkend kok

Paviljoen t Lutterzand Allround zelfstandig werkend kok, maar bovenal een leuke en gezellige collega.

Je werkt mee in onze keuken, afhankelijk van wat je al kunt en wilt leren, zullen wij jou werkzaamheden/taken daarop aanpassen. Uiteraard passend bij het opleidingsniveau. Ons restaurant kent een breed aanbod. Ontbijt, lunch, diner, borrelhapjeskaart, Daarnaast maken wij buffetten, BBQ's, spinningplateau's, winterkost, hapjes, brunches, high tea's en meergangen diners voor groepen. Dit alles gemaakt door ons supergezellige keukenteam. Wil jij werken en kennis maken met een bedrijf wat breed georiënteerd is? Maak een afspraak voor een kop koffie, laten we je vol trots ons restaurant en onze keuken zien, kun je kennis maken met onze toppers en beantwoorden we graag je vragen.

Naar wie zijn wij op zoek?

-Je hebt een "horeca" mentaliteit (dus geen 9 tot 5 mentaliteit) -Werktijden liggen meestal tussen 10.00 uur en 20.00/21.00 uur (dus echt laat wordt het bij ons niet) -Je bent collegiaal en sociaal -Je bent enthousiast, leergierig, geïnteresseerd -Je kunt goed luisteren en vragen stellen. -Maar bovenal een leuke en behulpzame collega.

Wat biedt het bedrijf?

Een leerzame en gezellige werkomgeving in een enthousiast team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder