De Roode Leeuw
- Naam De Roode Leeuw
- Leerbedrijf ID 100630750
- KvK naam De Roode Leeuw
- KvK nummer 59741155
- KvK vestigingsnummer 000042128374
- Bedrijfsindeling Cafés
- Telefoon +31650648702
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Vanaf april 2019 is Café de Roode Leeuw overgenomen door Roy en Pascalle Vreeker. Zij hebben van het bruine café, een bruisend horecabedrijf opnieuw op de kaart gezet met diverse faciliteiten als; - Eetcafé / Feestcafé - Restaurant - Terras - Diverse zalen - Catering - Feesten & Partijen - Verenigingen - Evenementen tot 1500 personen De plek waar het dorp samenkomt van jong tot oud. Het sfeervolle café met een prachtige grote zaal en een heerlijk terras stond vanaf 1 januari 2019 leeg en wij zijn de uitdaging aangegaan om hier in het bruisende hart van Venhuizen dit horecabedrijf weer op de kaart te zetten. Café de Roode Leeuw ligt midden in het centrum van Venhuizen en is goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Het ligt aan bekende fietsroutes en het groeiende toerisme in de kop van Noord-Holland weet Café de Roode Leeuw ondertussen goed te vinden. Van dinsdag t/m zondag is het mogelijk om aan te schuiven in het eetcafé of op het terras, wat plaats biedt voor 80 personen om een lekker hapje te eten van onze eetcafé kaart en kan er van woensdag t/m zondag gereserveerd worden voor ons restaurant wat plaats biedt voor 24 personen waar gasten worden verrast door smaakvolle creaties. Ons personeel is erop gericht dat gasten zich prettig voelen en zullen ervoor zorgen dat er aan niets ontbreekt.
- Informatie Leren & Werken Je kunt als leerling of stagiair bij ons in Café de Roode Leeuw een goede en leerzame begeleiding verwachten. voor een "gastheer/vrouw" niveau 2 bieden wij een uitstekende stageplaats met een aantrekkelijke vergoeding en omdat je bij ons alle competenties kunt leren die voor jou niveau gelden. Denk hierbij aan; - Het ontvangen van gasten - Het creëren van de juiste sfeer - Het werken met de kassa - Het inschenken en uitserveren van dranken Voor een "gastheer/vrouw" niveau 3 bieden wij een uitstekende stage plaats met een aantrekkelijke vergoeding en omdat je bij ons alle competenties kunt leren die voor jou niveau gelden. Denk hierbij aan; - Adviseert gasten en neemt bestellingen op - Neemt reserveringen aan - Voert afrondende werkzaamheden uit - controleert de voorraad Voor een "kok" niveau 2 bieden wij een uitstekende stage plaats met een aantrekkelijke vergoeding en omdat je bij ons alle competenties kunt leren die voor jou niveau gelden. Denk hierbij aan; - Maken van een mise en place - Bereid gerechten en componenten - Besteld benodigde producten - Werkt gerechten voor uitgiften af Voor een "Kok" niveau 3 bieden wij een uitstekende stage plaats met een aantrekkelijke vergoeding en omdat je bij ons alle competenties kunt leren die voor jou niveau gelden. Denk hierbij aan; - Plant zijn werkzaamheden - Past recepten aan - Bereidt gerechten en componenten - Verricht onderhoud aan keukeninventaris Voor een "Horecaondernemer" niveau 4 bieden wij een uitstekende stage plaats met een aantrekkelijke vergoeding en omdat je bij ons alle competenties kunt leren die voor jou niveau gelden. Denk hierbij aan; - Plant en verdeelt werkzaamheden - Voert interne formele gesprekken - Werkt mee in alle taken van het horecabedrijf - Voert verantwoordelijke werkzaamheden uit als leidinggevend persoon De passie die wij voor dit vak hebben, zouden wij graag willen overbrengen aan de leerling. In de horeca zijn mensen nodig met een vakgerichte opleiding die de vakkennis kan overdragen aan de toekomstige generatie. Tevens wil ik mij als leermeester blijven ontwikkelen, de leerling draagt hieraan bij doordat ik op de hoogte moet blijven van de huidige vak technieken. Wij hebben een gezellige werkplek, waar iedereen elkaar kent en iedereen elkaar wilt helpen waar dat nodig is. Wij zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt en nemen de tijd om alle BPV taken goed aan je uit te leggen, zodat jij dit in de toekomst zelfstandig kan uitvoeren.
- Informatie Student Wij zijn een erkend leerbedrijf sinds mei 2021 en zoeken een fijne samenwerking met scholen uit de regio West-Friesland. Wij hebben een West-Friese mentaliteit, Bij ons kom je in een mooi en jong bedrijf waar inzet gewaardeerd wordt, waar we houden en ook genieten van ons vak. Als stagiaire wordt je betrokken bij het team en ontvang je een uitstekende vergoeding. Stagiaires krijgen bij ons de kans om zichzelf te ontwikkelen en om door te groeien in dit fantastische vak.
De Roode Leeuw
- Naam De Roode Leeuw
- Leerbedrijf ID 100630750
- KvK naam De Roode Leeuw
- KvK nummer 59741155
Erkenningen
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Geeft invulling aan een businessmodel (B1-K1)
- Selecteert een klantsegment en werkt de waardepropositie van de onderneming uit (B1-K1-W1)
- Kiest kanalen en klantrelaties van de onderneming (B1-K1-W2)
- Kiest een rechtsvorm voor ondernemen en maakt hiervoor een financieel plan (B1-K1-W3)
- Schrijft een businessplan (B1-K1-W4)
Voert operationele processen in een onderneming uit (B1-K2)
- Bouwt een zakelijk netwerk op (B1-K2-W1)
- Koopt producten en/of diensten (B1-K2-W2)
- Voert marketing- en communicatieprocessen uit (B1-K2-W3)
- Verkoopt producten en/of verleent diensten (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Ondernemerschap op basis van een vakspecialisme (23398)
- Ondernemerschap op basis van vakmanschap (23078)
- Ondernemerschap op basis van vakmanschap (23209)
- Schoenconsulent (92890)
- Schoenconsulent (94681)
- Schoenconsulent (Schoenconsulent) (92891)
- Schoenconsulent (Schoenconsulent/ondernemer) (92892)
- Schoenconsulent (Schoenconsulent/Ondernemer) (94682)
- Vakman-ondernemer (25165)
- Vakman-ondernemer (25530)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
-
Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
De Roode Leeuw
- Naam De Roode Leeuw
- Leerbedrijf ID 100630750
- KvK naam De Roode Leeuw
- KvK nummer 59741155
Contactpersonen (2)
-
Romy Prins-Ligthart Praktijkopleider, Contactpersoon BPV KokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok -
Roy Vreeker Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenGastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Vakspecialist ondernemer
Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Vakspecialist ondernemer