Hotel Ernst Sillem Hoeve
Een uitdagende leerplaats in de keuken van restaurant Rexdaelder; • Leer op hoog niveau alle facetten van de horeca; ontbijt, lunch, diner, bruiloften en chefsdiner! • Verse en lokale producten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers staan centraal. • Een open keuken waar we live op natuursteen koken; leer een ware beleving te creëren voor de gasten! • Chefkok Ronald Hansman stoomt je klaar voor de specialistische arbeidsmarkt. • Een prettige werkomgeving, gemotiveerde collega’s in een dynamisch team, waar teamwork vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen! • Goede afspraken over vrije dagen en weekenden. We streven naar twee weekenden per maand vrij! Ook verdelen we feestdagen evenredig, zodat je met je familie, vrienden/vriendinnen of je ‘lover’ ook nog een leuk leven hebt! Ben jij de kok die ambitie heeft om inspraak te krijgen in het menu? Solliciteer dan meteen naar deze uitdagende leerplaats!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken