Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Beryl's Help je mee om van Beryl's the best fish and chips in town te worden, reageer snel!

Bij binnenkomst ligt er een werkschema voor je klaar. Dit schema is voor alle medewerkers bestemd, zodat we van elkaar weten welke taken nog open staan. Het gaat om de voorbereidende werkzaamheden. Daarna komen de gasten en zorgen we met elkaar voor een mooie en bijzondere gastbeleving. We maken de gerechten en serveren deze uit. Daarna zorgen we dat de keuken en het restaurant er weer perfect uitzien. Je leert van alles bij Beryl's en we gaan ook werken aan je persoonlijke leerdoelen!!

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibel, ondernemerschap, authentiek, hospitality, ambitie, plezier! Wil je meer weten over deze kernwaarden, kijk op www.beryls.nl. Herken jezelf in deze vaardigheden/kernwaarden, neem contact met me op!

Wat biedt het bedrijf?

Beryl's is een startend restaurant. Je kan met ons meegroeien, samen zorgen dat Beryl's bekend wordt in Deventer en omstreken!!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder