Manager / ondernemer horeca

Holiday Inn Express Deventer Duty Manager Stage

ALLEEN SOLLICITATIES VIA https://careers.cycashospitality.com/job/368665 WORDEN IN DE SOLLICITATIEPROCEDURE MEEGENOMEN! Wat zal je gaan doen? Je assisteert de Front Office Manager / General Manager in alle afdelingen, waardoor je het ene moment gasten staat in te checken en het ander moment in de bediening staat. Je kan jezelf presenteren als een manager tegenover de gasten van het hotel. Je zal leren om verzoeken van gasten of klachten te behandelen. Van een duty manager stagiare wordt verwacht dat hij/zij de juiste beslissingen neemt op het moment dat er zich een probleem voordoet. Je zal kennis verwerven over het hotel en wat je moet doen in noodgevallen. Je zal kwaliteitsrondes doen en Brand audit checks Je zal kamers controleren om het externe schoonmaakbedrijf te controleren. Het maken van bestellingen Overige projecten

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een enthousiaste en leergierige student, die in het kader van Hotelschool of een Toerisme opleiding een stage moet vervullen. Onze nieuwe collega is een echte service-hero met ‘hands-on’ mentaliteit. Jij vindt het leuk om nét dat beetje extra te doen om onze gasten een prettig verblijf te geven. En, om jouw collega’s te motiveren en enthousiasmeren om hetzelfde te doen!

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? • Stagevergoeding van 500 euro bruto per maand • Gratis parkeren op locatie. • Cycas Smiles Reward & Celebration Program • Ontvang aantrekkelijke werknemerskortingen in alle IHG-hotels wereldwijd! • Werknemerskortingen in onze andere Cycas Hospitality-Hotels! • Word onderdeel van een jong groeiend horecabedrijf.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder