Meewerkend horeca ondernemer

Pofferdikkie bv Medewerker/leidinggevende Poffertjes en churroscatering in evenementenbranche

Te gekke stage plaats bij dé poffertjescateraar van Nederland. De werkzaamheden zijn erg uitlopend van kantoor tot op het festival, hierdoor heb je de mogelijkheid om goed uit te zoeken wat je leuk vindt in de catering/eventbranche. Van kantoorwerkzaamheden, tot het aansturen van medewerkers en het voorbereiden van de foodtrucks voor de leukste festivals. Hier werk je volop mee en zo leer je dus heel veel! We zijn opzoek naar een stagiaire die graag zijn/haar mouwen op stroopt en er dus niet alleen is voor de koffie ;). Wij verkopen poffertjes op de leukste festivals zoals de Dutch Grand Prix, Nijmeegse vierdaagse, Defqon, Mysteryland, Koningsdag, Winterparadijs, Rollende Keukens en meer!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die leergierig is, zijn of haar handen uit de mouwen wilt steken en initiatief durft te nemen. Je staat open om alle aspecten van foodtruckcatering te leren. Doordat er ook werkzaamheden op de computer bij komen kijken, gaan wij ervan uit dat werken met Microsoft Office, Excel en Word niet nieuw voor je is. Wij kunnen je verder alles uitleggen. Je bent woonachtig in de omgeving Didam en vindt het niet erg om zo nu en dan tijdens weekenden, avonduren en feestdagen te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Gezellig klein team waar je veel kan leren en je eigen weg kan bewandelen. Kans op doorgroeimogelijkheden en een vaste aanstelling!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder