Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant de Zaak Zelfstandig werkend gastheer- vrouw

De student gaat een geweldige leerzame stage tegemoet. De student zal vooral operationele werkzaamheden uitvoeren; waaronder het mise en place zetten van het restaurant voor het diner. De student draagt de verantwoording over zijn of haar gasten gedurende de avond. De gasten worden van A tot Z in de watjes gelegd door de student. Naarmate de student progressie toont zullen ook taken als het opstarten/ afsluiten van het restaurant tot de verantwoordelijkheid van de student behorend evenals de verantwoording over de diverse drank bestelling.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student hecht veel waarde aan persoonlijke hygiƫne, werkt georganiseerd en weet de juiste sfeer te bewaken, welke aansluit bij de filosofie van restaurant de Zaak.

Wat biedt het bedrijf?

De student komt terecht in een jong, enthousiast team. Het complete team van restaurant de Zaak heeft een enorme affiniteit met de horeca en veelal een horeca opleiding doorlopen. Bij voldoende progressie gedurende de stage behoord een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder