Restaurant de Zaak Kok
De student zal gedurende 1 á 2 dagen in de week onder begeleiding van de chef of sous-chef diverse mise en place werkzaamheden verrichten. Afhankelijk van de progressie van de student zal de lat iedere keer hoger gelegd worden. Wanneer de student genoeg initiatief toont en open staat voor het dragen van de diverse verantwoordelijkheden zal de student vanzelf verantwoordelijk worden voor de diverse parties.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student werkt hygiënisch, kan vooruit denken en plannen, durft verantwoording te nemen en beschikt over een goeie dosis creativiteit.
Wat biedt het bedrijf?
Restaurant de Zaak biedt de student een uitdagende stage aan; Al heeft de student dit grotendeels zelf in de hand. Wanneer de student voldoende interesse toont, leergierig is zal de uitdaging en verantwoordelijkheid toenemen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit