Hotel de Villa en Brasserie Kakelbont Wil jij als zelfstandige kok met een houtskoolgrill werken ?
Als zelfstandige kok ga je in een veilige en professionele omgeving een vak leren. Onder goede begeleiding begin je bij het begin: groenten wassen en snijden, vlees verwerken en basisrecepten bereiden. Vervolgens ga je steeds meer zelfstandig aan de slag en ook steeds vaker meerdere dingen tegelijkertijd doen. We beschikken over een Houtskool grill om extra sensatie aan de producten te geven Arjan van de Kuilen info@hoteldevilla.com
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn een informele, maar professionele organisatie. Klein en persoonlijk. We willen dat je je goed en thuis voelt bij Villa Kakelbont en besteden dan ook veel aandacht aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mocht de start- of einddatum van je stage anders zijn dan hierboven genoemd, dan is dit geen probleem en laat het ons vooral weten. Een flinke dosis motivatie en ambitie: je kunt niet wachten om nieuwe dingen te leren. Sociale vaardigheden: je kunt goed met anderen communiceren en samenwerken
Wat biedt het bedrijf?
Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij altijd op zoek naar jong talent dat wil doorgroeien binnen onze branche. Na je stage bij Hotel de villa en Brasserie Kakelbont heb je de mogelijkheid om te blijven werken. Daarnaast bieden wij je een doorgroei traject aan waardoor je de mogelijkheid hebt om door te groeien naar leidinggevende functies aan boord. * Doorgroeimogelijkheden. * Werken in een professioneel team. * Een TOP stagevergoeding + meedelen in de fooi * Reiskostenvergoeding * Persoonlijke begeleiding door ons eigen team
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan