BistroTwee33 Bistro twee33, Franse bistro in het centrum van Dordrecht
De student komt te werken in een compact keukenteam waar ambacht hoog in het vaandel staat. Er wordt veel waarde gehecht aan het zelf maken van zoveel mogelijk van onze producten. We gebruiken een diversiteit aan verschillende technieken, gebaseerd op de klassieke Franse keuken met een moderne twist. Afhankelijk van het opleidingsniveau van de leerling kijken we naar geschikte taken binnen het bedrijf
Naar wie zijn wij op zoek?
Vanwege de kleine schaal van het keukenteam is een sociale werkhouding een echte prioriteit. Onze keuken is gericht op smaak maar presentatie is ook zeker van belang. Hierin gaan we mee in huidige trends.
Wat biedt het bedrijf?
Binnen het bedrijf is er potentie voor een vaste aanstelling binnen een hecht team.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan