El-Bonito Brasserie Stage & leerplekken bij El Bonito
Mise en Place draaien Technieken leren - snijden - apparatuur Gerechten bereiden Lunch & diner meedraaien Sushi - koude/ warme kant - desserts leren Schoonmaken van apparatuur Voorbeeld: 09:30 / 12:00 / 17:00 start tijden In de ochtend de keuken opstarten - alles klaar zetten voor de lunch Middag lunch draaien Na de lunch miss en place draaien + keuken gereed maken voor diner Diner draaien Schoonmaken keuken
Naar wie zijn wij op zoek?
Teamplayer
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder