Stadshotel Steegoversloot zin in een stage waarin je veel verschillende facetten leert en je de vrijheid krijgt om je te ontwikkelen??
de student gaat stagelopen in de receptie van het stadshotel, en tegelijk het aansreekpunt zijn voor de winkel in patisserie. de in en uitgaande telefoongesprekken lopen via de receptie, de reserveringen voor het restaurant, de hotelkamers en online bestellingen verwerken, ook de financiele administratie word dagelijks bijgewerkt. het in en uitchecken van de gasten, ze tips geven en helpen met het vinden van een leuk restaurant of een activiteit. het beheren van de backoffice van ons reserveringssysteem en het bepalen van de kamerprijzen. we werken in een klein team, dus bij drukte helpen we elkaar, ook je collega's van de bediening of de housekeeping. al met al een leerzame stage waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt. het motto is: neem een beslissing , dan bespreken we daarna of het de juiste is.
Naar wie zijn wij op zoek?
communicatief vaardig is een pre een doener oplossingsgericht denken
Wat biedt het bedrijf?
Kans op een vaste aanstelling is er na je stage. we hebben een relaxte sfeer waar veel gelachen word informeel bedrijf altijd lekkers om te proeven uit de bakkerij :)
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf