Assistent plant, dier of groene omgeving

Stam Hoveniers Ervaring op doen tussen het groen, ondersteund door een team enthousiaste collega's die jou de kneepjes van het vak leren?

Stam Hoveniers is op zoek naar een enthousiaste stagiair die graag onderdeel uitmaakt van een jong en dynamisch team. Wat ga je doen? Tuin aanleg/onderhoud Particuliere tuinen en bedrijfstuinen Aanleg van (sier) bestrating Aanleggen van waterpartijen Uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden waaronder het plaatsen van vlonders, overkappingen, schuttingen en pergola's Beplanting uitzetten volgens tekening De klant te woord staan en uitleg kunnen geven over de uitgevoerde werkzaamheden Gazon maaien Struiken/bomen snoeien Vijver onderhoud Schoffelen Onkruid en ongedierte bestrijding Je volgt een opleiding voor Hovenier of hebt affiniteit met de groensector Flexibele werkhouding Oog voor kwaliteit Je bent sociaal en klantgericht Wij bieden afwisselende stage met eigen verantwoordelijkheid, ondersteund door een enthousiast team van collega's. De stage- of leerwerkperiode is volledig in overleg te bepalen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een enthousiaste aanpakker die geen uitdaging uit de weg gaat, communicatief stevig in z'n schoenen staat en leergierig is. Eigen inbreng en creativiteit is altijd een pluspunt!

Wat biedt het bedrijf?

Binnen ons bedrijf kun je laagdrempelig proeven aan het werken binnen de groen branche. Ons team van collega's leren jouw graag de kneepjes van het vak! Bij een wederzijdse klik bieden wij je de mogelijkheid op een vaste baan. Liever nog verder studeren? Wie weet kunnen we dan eens kijken naar de mogelijkheden om je in te zetten als vakantiekracht. De stage- of leerwerkperiode is volledig in overleg te bepalen!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Zorgdragen voor natuurlijke producten, dieren, materialen, middelen en/of de omgeving
  • P8-K1-W1 Verzorgt en/of onderhoudt natuurlijke producten, dieren en/of groene (leef)omgeving
  • P8-K1-W2 Onderhoudt materialen, middelen en werkomgeving
  • P8-K1-W3 Transporteert materialen, middelen, natuurlijke producten en/of dieren

lees verder