Meewerkend horeca ondernemer

Villa Augustus

De gastheer/gastvrouw brengt drankjes en eten naar de tafels in het restaurant en op het terras. De medewerker neemt bestellingen op en verzorgt na afloop de rekening. Ook bedient de medewerker bediening de reserveringen in de zalen van het hotel. Je kunt drankjes leren maken en koffie zetten. We zorgen graag goed voor onze collega's door duidelijke en fijne afspraken te maken. Ervaring in de horeca is meegenomen, maar hoeft niet. Nieuwe collega's leren het vak onder begeleiding van onze ervaren kelners en hoofdkelners. We maken bijna alles zelf. Daarbij laten we ons inspireren door de groenten en het fruit dat uit onze eigen biologische moestuin komt, waarin we zo duurzaam mogelijk werken. Mocht de start- of einddatum van je stage anders zijn dan hierboven genoemd, dan is dit geen probleem en laat het ons vooral weten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste, gemotiveerde persoonlijkheid. Een positieve werkhouding.

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne werkplek met leuke collega's en goede afspraken. Een kans om je kennis op het gebied van eten en drinken uit te breiden. Doorgroeimogelijkheden en een mooi perspectief voor na je studie. Reiskostenvergoeding. Dagelijks een gezonde en gevarieerde lunch. Of, als je ’s avonds werkt, een gezond en gevarieerd avondmaal. 15% personeelskorting in onze eigen markt, waar we niet alleen versgebakken brood en zelfgemaakte antipasti verkopen, maar ook boeken en kunst. Elk jaar een gratis overnachting in ons hotel. Je wilt natuurlijk wel zelf ervaren hoe onze gasten het hebben!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder