Manager / ondernemer horeca

Buitenplaats de Bergse Bossen Uitdagende Front-Office Stage

Als Front Office Stagiair ben jij het visitekaartje van het bedrijf en dé spil tussen de gast en de dagelijkse operatie. Gastvrij, persoonlijk en positief: dat is jouw manier van werken. Je krijgt energie om ervoor te zorgen dat gasten zich thuis voelen. Je start je dienst met de overdracht van de Nachtportier (07:00 uur), bespreekt eventuele bijzonderheden en staat uiteraard klaar om de eerste hotelgasten met een glimlach naar het ontbijt te begeleiden. Gelijktijdig melden de eerste trainers/coaches zich voor de door hen geplande bijeenkomst, je begroet ze, en wijst hen de weg richting de vergaderzaal. Gasten die je net hebt uitgecheckt wens je een prachtige dag toe. Gedurende je shift zorg je uiteraard dat de Supervisor Groups & Events en de Supervisor Housekeeping op de hoogte blijven van het verloop van de ochtend. Je begrijpt goed welke prioriteiten en uitdagingen deze dag heeft.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Een MBO studie gericht op de Hospitality Branche; - Je bent proactief; - Je kunt een goede planning maken en je hier aan houden. Ook als de dag toch net even anders loopt!; - Communiceren is jouw ding! Je hebt een sociaal karakter en weet tussen de verschillende doelgroepen gemakkelijk van toon te wisselen; - Gastvrijheid gaat je van nature goed af en je weet hoe je dit in de praktijk brengt; - Je neemt graag initiatief en bent oplossingsgericht, zowel naar gasten als collega’s.

Wat biedt het bedrijf?

• Fijne en mooie werkomgeving • Hecht en jong team • Begeleiding speciaal op maat gemaakt voor jou • Je kunt slapen in alle hotels van Fine met leuke korting! • Een passende stage vergoeding • Gratis parkeren als je met de auto komt • Kans om je hospitality-skills volledig te ontwikkelen

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder