Restaurant Groenland Puur, biologisch, enthousiast, gastronomisch, jong bedrijf zoekt een leerling die we veel kunnen bieden maar waar we ook veel van willen leren!
In eerste instantie ga je meewerken in het restaurant en deels in de keuken. We gaan je, onder begeleiding, leren leidinggeven aan (een deel) van het bedieningsteam. Tevens gaan we samen met jou een ondernemingsplan maken en een financieel plan opstellen. Je krijgt alle vrijheid om dit op jouw manier aan te pakken, verwachten dat je hierin assertief en proactief bent en vooral vraagt om hulp waar je dit nodig hebt. We gaan ernaar streven dat je leiding kunt geven aan een team, gasten een fijne avond hebben, waarbij het persoonlijk contact belangrijk is. Je denkt mee over marketing activiteiten (social media, nieuwsbrief), omzet verhoging, inkoop en verduurzaming.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent een vrolijk persoon die graag in contact is met gasten en collega's. Je houdt van uitdagingen, denkt graag mee en loopt graag een stapje voor. Uiteraard wil je graag leren en ben je niet bang om fouten te maken. Dat is namelijk waar je veel van leert! Je probeert anderen uit te dagen en denkt mee met de uitvoering en bedenken van plannen. Je bent natuurlijk het liefst op de vloer om gasten te ontvangen en deze een mooie avond te bezorgen.
Wat biedt het bedrijf?
We bieden je een stageplaats waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen zich kan (blijven) ontwikkelen, gasten op de eerste plaats komen en we veel voor elkaar over hebben. De bereidwilligheid om anderen te helpen en op te leiden is groot, van keuken tot bediening en wijnkennis. Daarnaast hebben we een hecht team dat graag met en voor elkaar werkt, maar ook zeker houdt van gezelligheid en een drankje na het werk!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten