Medewerker fastservice

n gewone werkdag begint met de voorbereidingen. Gezien de cafetaria om 16:00 uur open gaat beginnen we met voorbereiden om 14:00 uur. Deze werkzaamheden bestaan uit het opwarmen van de satesaus,stoof en gehaktbal uit de jus. Dit is dagelijkse kost. Als dit is gebeurt worden de snacks opgestapeld om in de vitrine te zetten voor de verkoop. Dan gebruiken wij veel verse uitjes voor speciaal. Deze worden door ons zelf gepeld en gesneden. Tegen 16:00 uur de winkel open en de verkoop kan beginnen. Wij werken met een online bestelsysteem, een voordeel daarvan is dat we niet constant met de telefoon in de hand staan om bestellingen aan te moeten nemen. Rond de klok van 16:30 uur komt er versterking in de vorm van 2 bezorgers en 2 medewerkers cafetaria. Tijdens de verkoop zorgen we er ook voor dat de vitrine aangevuld blijft. Om 20:00 uur sluiten we de deuren, dan opruimen schoonmaken en rond de klok van 21:00 uur zijn we weer klaar om naar huis te gaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat moet je kunnen: Het liefst helemaal geen ervaring. Dan kunnen we je alles leren zoals wij het binnen ons bedrijf graag zien. Verder zien wij graag dat je affiniteit hebt met de horeca. Dat werken in het weekend en op tijden dat andere mensen op de bank zitten jij moet werken, geen probleem geeft. Dat je collegiaal bent en indien het nodig is extra werkt. Het tonen van eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd.

Wat biedt het bedrijf?

Wat kunnen wij jou bieden. Wanneer blijkt dat je goed binnen het huidige team mee kunt draaien en je voldoende capaciteit hebt en je er ook voor open staat om deze verantwoording op je te nemen. Dan zit er een vaste baan voor zeker 30 uur voor jou in.

Wat ga je leren?

  • Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
  • Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
  • B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2 Verkoopt producten
  • B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
  • Beheert de voorraad
  • B1-K3-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder